Felicitari de Ziua Indragostitilor Sfantul Valentin
Felicitari de Ziua Indragostitilor
Texte felicitari de Dragoste
Urari si Mesaje de Sfantul Valentin
Felicitare de Dragobete si Valentine's Day

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

greetings            Bancuri noi Glume video Bancuri tari Anecdote Umor
Felicitari de Ziua Indragostitilor Urari si Mesaje de Dragoste

Inainte m-am simtit incomplet , tanjind dupa ceva ce nu puteam explica, cu ochii pe cer in asteptarea ploii, si m-am oprit din cautare, doar atunci cand ai aparut tu.

Dragostea este ca un portret in mintea mea, care se transforma intr- o persoana, ori de cate ori te vad.

Iti doresc o zi de iubire si amintiri placute, o zi in care lucrurile mici sa-ti zambeasca, o zi de pace si fericire n inima ta.

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. Aminteste-ti in fiecare dimineata cand te trezesti sa faci astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu.

Dragostea, este un giuvaer de mare pret, dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut, viata ta nu mai are nici un sens, mai ales acum de Ziua Indragostitilor.


Ma rog la Sfantul Valentin sa faca ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data cand iti vine in minte chipul meu si sa ti se incalzeasca sufletul de fericire si bucurie. Esti cel mai frumos lucru din viata mea, tu esti cel mai minunat vis al meu. Dumnezeu mi l-a indeplinit cand mi te-a scos in cale. La multi ani!

Ce este dragostea ? Cei care nu iubesc o numesc responsabilitate. Cei care se joaca cu ea o numesc joc. Cei care nu o au o numesc vis. Cei care o inteleg o numesc destin.

Sentimentele sunt multe, dar cuvintele sunt putine, norii sunt intunecati, dar cerul este albastru, viata este o hartie, iubirea este un creion, sunt multe lucruri false, numai dragostea mea este sigur adevarata.

Lasa-ti sufletul sa zburde pe potecile iubirii. Vino sa invatam sa fim fericiti. "Noi" sa fim cea mai puternica constelatie. Ziua indragostitilor sa ne gaseasca cu sufletele impletite in cea mai frumoasa cununa de dragoste.

M-am uitat la flori si am crezut ca sunt cel mai frumos lucru de pe lume, pana te-am cunoscut pe tine.


Contact Parteneri Bancuri YourJobs Specialist in cariera
DreptOnlineo Avocat YourMarket Micul Paris - Muzica rock
Felicitari Alese