Felicitari de Anul Nou
Felicitari de Anul Nou
Texte felicitari Urari si mesaje de Anul Nou
Felicitare de sarbatorile de iarna Revelion

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

greetings            Bancuri noi Glume video Bancuri tari Anecdote Umor
Felicitari de Anul Nou si Craciun Urari si Mesaje pentru sarbatori

Anul Nou sa fie pentru tine o punte spre un viitor mai bun si mai luminos. Magia Sarbatorilor sa-ti daruiasca sanatate, pace si bunastare pentru tine si cei dragi. Mos Craciun sa-ti aduca voie buna si ganduri senine.

In anul ce vine sa ai parte de caldura omenilor, de frumusetea florilor, de bucuria fluturilor si de sanatate de la Dumnezeu. Mai multa liniste si fericire ! La multi ani !

Iti doresc sa ai alaturi de tine numai persoane fericite, multa iubire si armonie, pentru ca meriti tot ce este mai bun in lume. La multi ani !


Fie ca anul ce vine sa va aduca multa veselie si sanatate. Casa sa va fie imbelsugata, dragostea sa va lumineze toate clipele vietii, sa aveti un munte de noroc si tot ce doriti sa impliniti. De sarbatori sa va bucurati cu familia si cu cei dragi.

Iubesc Anul Nou, si Craciunul, si Pastele, si aniversarile si toate celelalte zile pentru ca le petrec cu tine. La multi ani ! Te iubesc !

Sufletul isi aminteste toate momentele speciale cand bunatatea face ca inima sa se umple de bucurie si speranta. Craciun Fericit si un An Nou cu bucurii!


Contact Parteneri Felicitari Alese YourJobs Specialist in cariera
DreptOnlineo Avocat YourMarket