Felicitari de 8 Martie
Felicitari de 8 Martie
Texte felicitari Urari Mesaje de martisor
Ziua femeii sarbatori Felicitare de Dragoste

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

greetings            Bancuri noi Glume video Bancuri tari Anecdote Umor
Felicitari de 8 Martie Urari si Mesaje de Ziua Femeii

Poate nu sunt cel mai simpatic om din lume si nici cel mai destept si nici cel mai bogat dar sigur sunt cel mai norocos pentru ca te iubesc. Doresc sa ai o zi plina de impliniri, iar calea sa-ti fie presarata cu flori, noroc si bucurii.

Inca un trandafir s-a adaugat la buchetul vietii tale. As vrea ca el sa infloreasca si sa-ti implineasca toate visele, sa iti aduca multa dragoste, sanatate, fericire si numai bucurii. Anii trec, iar tu devii tot mai tanara si mai frumoasa. La Multi Ani!

Te iubesc foarte mult si fara tine nu as mai putea trai in aceasta lume. Zambetul m-ar parasi, bucuriile ar dispare, ziua ar fi fara soare si noaptea fara stele. La multi ani!


A mai trecut un an, un an ca o clipa. In pragul acestei aniversari imi doresc sa opresc timpul in loc pentru ca suntem facuti unul pentru altul, pentru ca suntem doua parti ale unui singur intreg si as vrea sa iti ofer in dar cerul albastru fara nori, multe bucurii, sanatate si fericire.

Dragostea se simte, poti sa o simti? Dragostea este adevarata, poti sa-i faci fata? Dragostea este misterul, poti sa-l rezolvi? Dragostea este superba, ai vazut-o? Dragostea inseamna a crede, crede ca te iubesc!

Tu esti soarele, esti fericirea si tot ce este mai bun pe lume. Tu esti speranta, esti dragoste si dorinta de desavarsire. Primavara aceasta a venit pentru tine, soarele rasare sa te binecuvanteze, florile aduc parfumul lor iar randunelele - pofta de zbor.


Contact Parteneri Felicitari Alese YourJobs Specialist in cariera
DreptOnlineo Avocat YourMarket