Felicitari de 1 Martie
Felicitari de 1 Martie
Texte felicitari Urari Mesaje de martisor
Ziua femeii sarbatori Felicitare de Dragoste

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

greetings            Bancuri noi Glume video Bancuri tari Anecdote Umor
Felicitari de 1 Martie Urari si Mesaje de martisor

Daca dragoste este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta, atunci cu siguranta ca te iubesc. As vrea ca acest martisor sa devina un simbol al renasterii sperantei in sufletele noastre si a bucuriei de a trai aceste clipe fericite de martie.

Tu trezesti natura la viata, faci ca soarele sa rasara, tu chemi randunelele si le trimiti in zbor pe cerul albastru iar florile scot capul curioase sa te vada. Doar primavara asta naiva crede ca are si ea vre-o contributie. Arata-i acest martisor si va intelege.

Acest martisor sa aduca, odata cu primele zambete ale primaverii, multe realizari, indeplinirea tuturor viselor, multa fericire si numai bucurii. La multi ani !


Cu acest Martisor va trimit un buchet de flori, un zambet si un sarut. Minunea acestei primavari sa lumineze inimile tuturor si sa va aduca renasterea sperantei, a bucuriei si a caldurii in suflet.

As vrea ca acest martisor, impreuna cu primii ghiocei si primele randunele, sa fie si un simbol al inaltarii sufletelor noastre. Ziua de 1 Martie sa aduca noi sperante si pace in suflet, gingasie si dragoste, putere si multe realizari.

Primavara sa-ti inmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei, primele randunele sa-ti readuca zambetul si bucuria, sa iubesti si sa fii iubita. Roua diminetilor, adierea vantului si acest martisor sa-ti aminteasca cat de mult te iubesc.

Ziua de 1 Martie, primele flori de pe camp, primele randunele sa ne readuca fericirea si dragostea noastra sa se implneasca. Un martisor si La multi ani!


Contact Parteneri Felicitari Alese YourJobs Specialist in cariera
DreptOnlineo Avocat YourMarket