Felicitari crestine
Felicitari crestine
Mesaje Felicitari de Craciun si de Anul Nou
Felicitari de Paste Sarbatori Zi de nastere
1 Martie 8 Martie Martisor Ziua Indragostitilor Florii

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

greetings            Bancuri noi Glume video Bancuri tari Anecdote Umor
Felicitari crestine Urari si Mesaje pentru aniversari si zile onomastice

Asa cum se sfintesc apele, asa sa se curete si sufletele noastre de tristete si sa se umple de bucurie si fericire. Un An Nou bun, si indeplinirea tuturor dorintelor !

Lumina din Noaptea Sfanta sa va inalte sufletele si sa le umple de bucuria implinirilor. Iepurasul sa va calauzeasca pasii si sa va aduca multa fericire, sanatate si ganduri frumoase. Calde urari de belsug si implinirea tuturor dorintelor. Paste Fericit !

Invierea Domnului ne aduce in inimi speranta, dragoste, si liniste. Isus a venit pe pamant pentru a ne da o viata de care sa ne bucuram si pe care sa o traim fericiti. Hristos a inviat !


Spiritul Sfintelor Sarbatori de Craciun sa iti calauzeasca pasii in anul ce vine. Viata sa-ti devina poteca neteda, presarata cu flori si stele si sa pasesti pe ea cu credinta ca nimic nu va putea umbri vreodata dragostea mea pentru tine. Sa-ti dea Domnul fericire, sanatate si numai bucurii. Craciun fericit !

Sa dea Domnul sa fii multumit si fericit cu ce ai si intelepciunea sa inveti sa te bucuri de dragostea ce te inconjoara. Sa inveti sa pretuiesti clipa ca si cum ar fi mereu ultima, sa gasesti sufletul pereche, ce iti este destinat si sa ai parte de toata dragostea din lume. Pretuieste lumina din viata ta. Paste fericit !

Pastele este sarbatoarea invierii si a triumfului binelui asupra raului . Domnul sa va daruiasca dragoste si fericire, multa sanatate si numai bucurii. Hristos a inviat !


Contact Parteneri Felicitari Alese YourJobs Specialist in cariera
DreptOnlineo Avocat YourMarket